Nelson til Queenstown

Hej!

Sidste søndag stod primært på transport fra Wellington til Nelson, hvilket blandt andet inkluderede en super flot færgetur. Mandag stod vi tidligt op, da vi skulle på heldags tur til den mest besøgte national park i New Zealand – Abel Tasman. Her kajakkede vi i tre timer, hvor vi gik i land på eksotiske og mennesketomme strande og så sæler. Efterfølgende gik vi 12 km igennem nationalparken, som bød på regnskove og badning på stranden. Tirsdag tog vi drenge en afslapningsdag med morgentræning i parken efterfulgt af https://www.viagrapascherfr.com/sildenafil-50-ou-100-mg/ en strandtur i Nelson og fest om aftenen. Onsdag var på trods af tømmermænd en suveræn fed dag, da 16 af os var ude at spille paintball lidt uden for Nelson. Det gjorde nas at blive ramt og var meget hårdt, men det hele værd, når man ramte de andre lige i hovedet. Vi fik lækker risotto ala Andreas til aften, hvor vi havde inviteret vores guide, Simone, på date, da hun har været meget god ved os.

Torsdag stod på en 4 timers bustur fra Nelson til Punakaiki igennem de sædvanlige utroligt smukke omgivelser med floder og bjerge. Undervejs stoppede vi for at gå en tur langs vestkysten, hvor vi udover store klipper i vandet kunne se en sælkoloni med omkring 10 mindre, sorte vilde sæle. Det fantastiske solskinsvejr har næsten fulgt efter os i de sidste 2 uger – uanset hvor vi tager hen. Punakaiki er udelukkende kendt for sine pandekageformede stenformationer i vandet, hvilket er ret imponerende. Vi boede i et slags sommerhus lige ned til vandet, og den tyske ejer af huset havde bagt “rugbrød”, som smagte skønt, men det mindede mest om groft franskbrød – vi havde selv købt en masse forskellig pålæg. Til dessert lavede vi pandekager til alle, fordi vi jo boede ved disse pandekage klipper.

Fredag tog vi mod Fox Glacier, som er vores sidste stop på rundrejsen i New Zealand inden vi skal bo 3 uger i Queenstown, hvor vi skal have undervisning i personlig udvikling og kommunikation. Gletcheren har trukket sig helt vildt meget tilbage det seneste års tid, så man kan ikke gå op på gletcheren, med mindre man tager med helikopter. Vi kunne dog alligevel se den meget flotte gletcher og landskabet omkring den, men gletcheren er også et meget tydeligt bevis på de globale miljøforandringer.

Lørdag bød på en meget lang bustur fra Fox til Queenstown, men her kan vi også slappe mere af, da vi har base her i 3 uger. På vejen fra Fox stoppede vi ved Lake Matheson, hvor man normalt kan se New Zealands højeste bjerg Mt. Cook med sne på toppen. Det specielle ved Lake Matheson er dog, at man kan se Mt. Cook spejle sig i søen og få postkortlignende billeder, men grundet diset vejr, kunne vi desværre ikke se dette smukke syn. På vejen var vi også indblandet i et trafikuheld, da en bil kørte lige ud foran bussen på en hovedvej, så bussen bremsede meget hårdt op, så nogle fløj igennem bussen. Alle inklusiv asiaterne i personbilen er dog okay. Da vi endelig kom til Queenstown holdte vi fest i vores hus, hvor jeg også mødte min gamle kollega Carina.

Søndag nød vi primært det dejlige solskinsvejr i vores have med udsigt ud over byen og alle bjergene, mens vi om aftenen blot hyggede i vores hus. Vi er opdelt i to “sommerhuse”, og i vores hus bor vi 17 mennesker, og vi har den smukkeste udsigt udover Queenstown og alle bjergene.

Mandag var det så tid til at starte vores undervisning i personlig udvikling og kommunikation. Vi bliver undervist af coach, forfatter og foredragsholder Anja Vintov. Vi går i skole mandag til torsdag fra 8-14, men det er helt vildt spændende undervisning, og den anden dag skulle vi f.eks. gå vandreturen Queenstown Hill på 3 timer uden at måtte sige et ord til hinanden i øsende regnvejr.

Jeg har det super godt og glæder mig til endnu flere adrenalinfyldte oplevelser i de kommende uger her i fantastiske Queenstown. Beklager at der ingen billeder bliver uploadet, men min netforbindelse er ikke særlig holdbar.


 

0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *