Sydney

Søndag D. 17. april gik turen fra Cairns mod Sydney, hvor vi skulle igen skulle mødes med resten af gruppen, som har været spredt rundt i Australien. Ved ankomst fik vi værelsesfordelingen af Simone, som denne gang har mixed os mellem kønnene, så jeg boede med Lillian, Pernille J., Freja og Michael. Efter indtjekning på WakeUp hostel ved 15-tiden brugte vi eftermiddagen på at handle ind og at være til frisør. Aftensmaden stod igen på tunfrikadeller, hvorefter jeg legede lidt guide for de andre i form af en gåtur ned til Harbour Bridge og det smukke oplyste operahus. Under vores gåtur forklarede jeg de andre om mine oplevelser i Sydney, om hvor jeg boede og arbejdede og sådan. Vi var nogle stykker der sluttede aftenen med en bytur til SideBar og ScurphyMurphys.

Rugby kamp

Rugby kamp

image

Sightseeing – Andreas, Emilie, Pernille og Bo

image

Sydney Harbour

Mandag var Andreas og jeg lidt rundt i den kæmpestore by, hvor jeg jo har været før. Vi shoppede lidt indtil, at vi skulle på sightseeing med resten af gruppen. Bussen tog os blandt andet til Darling Harbour, Harbour Bridge, operahuset, botanisk have, rundt til nogle forstæder med kæmpe huse og udsigt udover havnen og til Bondi Beach. Sidste stop var ved Allianz Arena, hvor vi blev smidt af, da vi skulle ind at se en rugby kamp mellem Sydney Roosters og Panthers. Alle mand fik tegnet Roosters flag i ansigtet, men grundet regn var stemningen ikke helt i top, men stadig super fedt at se, selvom Roosters tabte og begge mine odds gik i vasken. Rugby viste sig faktisk at være en meget sjov sport, men jeg skulle ikke selv nyde noget af det nede på banen.

Tirsdag lagde Andreas, vores guide Simone, Emilie, Pernille, Pernille og jeg tidligt ud kl. 6.45 med 1,5 times hot yoga. Det var 52 grader denne gang og derfor ALT for hårdt – så det er nok sidste gang jeg prøver det. De fleste fra holdet spiste frokost oppe i Sydney Tower, men Bo og jeg sprang over og tulrede bare rundt i byens butikker og hyggede os. Uden at købe noget gik vi tilbage til WakeUp og slappede af. Efter en super dejlig dag med Bo kunne vi ved 5 tiden møde de andre igen og begynde at tilberede aftenens menu – lækre karbonader med salat og brød til. Aftenen stod på afslapning med Bo, Jacob og Andreas, og jeg tævede dem alle i kortspillet røvhul.

Onsdag startede som sædvanligt med havregrød med frugt og nødder på – super lækkert. Vi skulle alle lige op i gear inden vi bevægede os ud på en stille og rolig shoppetur på hovedgaden Pitt Street. Efter besøg i et par butikker gik vi mod fantastiske Royal Botanic Gardens, hvor vi fandt et sted at slikke sol. Det var dog svært at slappe af, fordi en slags http://www.cialisgeneriquefr24.com/cialis-pas-cher-en-pharmacie/ store hvide papegøjer fløj skrigende rundt i parken. Efter næsten 2 timer i solen tog vi hjemad, handlede ind og Andreas lavede en lækker risotto med tilhørende hakkebøffer. Vi blev enige om, at vi gerne ville lave noget denne aften, så vi gik ned til hyggelige Darling Harbour, hvor vi tog et spil bowling og pool. Jeg fik desværre kun en 2. plads efter tæt kamp med Andreas, men det var nu alligevel en god aften.

Torsdag skulle Bo og Jacob til Blue Mountains, så Andreas og jeg nød, at vi kunne sove helt til kl. 9. Det var en helt vildt dejlig dag blot ham og jeg. Vi startede med endnu et par timers shopping – denne gang endte jeg med at købe et par shorts og et par nye sneakers. Derudover nød vi et par timers afslapning i Hyde Park, hvor vi kunne nyde vores medbragte skønne kålsandwich. Vi mødte også Galtenbanden – Pernille K. og Emilie – i parken, som vi spiste en McFlurry og spillede lidt Uno med. På vej hjem mod vores hostel købte vi alkohol til aftenensfest, som vi i festudvalget havde arrangeret. Andreas og jeg gjorde os klar og spiste på Subway inden vi skulle mødes kl 18.30 med de andre. Kl 19.30 startede aftenen officielt på SideBar, som var placeret lige under vores hostel. Her tilbragte vi et par timer inden vi alle fandt vej til kæmpediskoteket Ivy, hvor jeg havde været et par gange før. Ivy var så stort, at det var svært at holde alle samlede, da nogle hoppede i poolen, andre gik i baren, andre dansede osv., men derfor var det stadig en super god aften.

Fredag stod jeg op ved 9-tiden med glæden over ikke at have tømmermænd. Dagen bød på maksimal afslapning grundet lidt regnvejr og en smule træthed, men det er også meget tiltrængt med sådan nogle dage for at fordøje alle oplevelserne. Om eftermiddagen hyggede vi alle med slik og chokolade, og Simone afholdte samtidig informationsmøde om vores næste destination Fiji. Kl 19.30 havde 24 af os booket bord på restaurant Olivero lige ned til vandet på Darling Harbour. Her fik jeg en ravioli fyldt med osso buco, en frugtplatte med yoghurt samt et glas rødvin – meget meget lækkert! Det blev samtidig afslutningen på 3 utilgiveligt gode uger i Australien og tid til at sige farvel til dette skønne land igen.

 

0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *